Maak je outfit compleet met bruidsaccessoires

Zonder mooie bruidaccessoires is het plaatje niet compleet, denk aan een geweldige bruidssluier die je tijdens de ceremonie op hebt of een prachtige tiara die alles nog romantischer maakt. Ook de brede collectie armbanden, kettingen en oorbellen van Abrazi zijn bij ons aanwezig zodat je de perfecte match met jouw trouwjurk kunt maken.

Bruidsaccessoires kopen

In onze bruidsmodezaak in Leiden hebben wij alle benodigdheden in huis om je outfit te stylen. Zoek simpelweg de bruidsaccessoires online, plaats ze in je verlanglijstje en we kunnen er direct mee aan de slag zodra je bij ons de winkel bent. In alle rust kun je dan samen met onze medewerkers op zoek gaan naar de combinatie van bruidsmode en accessoires waar jij je het mooist in voelt.

Van hoog naar laag sorteren

6 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

6 artikel(en)

Bruidsaccessoires bij de Outlet

Accessoires zorgen vaak voor de finishing touch, want wat is een bruidsjurk nu zonder bijpassende schoenen of haaraccessoires. Naast deze items kun je bij De Bruidshoek ook kiezen uit een groot assortiment sieraden, bruidstasjes en handschoentjes. Wil je de bruidsnacht extra spannend maken? Dan hebben we ook nog een bescheiden assortiment aan bruidslingerie.     

 

Bruidsaccessoires van bekende merken

Om hun bruidsontwerpen extra cachet te geven creëren de meeste designers passende bruidsaccessoires voor bij bruidsjurken of trouwpakken. Wij houden daar in ons assortiment altijd rekening mee. Zo beschikken wij onder andere over bekende merken zoals Abrazi, Di Lorenzo, Paradox en Elsa Rainbow. Voldoende merken om je designer bruidsmode helemaal compleet te maken.