Afspraak maken?

Niet verplicht, wel raadzaam

Als je naar onze mooie collectie bruidsjurken of een trouwpak wilt komen kijken stellen we het wel op prijs als je even belt om 'n afspraak te maken.We willen namelijk alle tijd nemen om voor jou de mooiste bruidsjapon uit te zoeken. Dit is ook raadzaam omdat de afspraken meestal op zaterdag of donderdagavond snel volgeboekt zijn. Plan je afspraak dus van te voren in, dat voorkomt teleurstellingen.

Zonder afspraak

Kom je langs zonder afspraak dan ben je natuurlijk ook van harte welkom, maar het risico dat we je dan niet kunnen helpen is zeker op de drukke dagen vrij groot. Onze agenda staat zeer regelmatig helemaal vol. Zeker op onze drukste dagen (do-avond, vrijdag en zaterdag) is het bijna niet mogelijk om zonder afspraak te komen passen. Onze meest rustige dagen zijn de dinsdag en donderdag (overdag). Hou je van rust, kom dan op één van deze dagen. We laten ons nooit haasten, want voor het uitzoeken van je bruidsjapon willen we je alle tijd geven.

Rondneuzen

Wil je een keer langskomen om eens rond te kijken wat voor verschillende stijlen er allemaal in de winkel zijn en of jouw smaak aansluit bij onze winkel dan kan dat natuurlijk ook. Vaak maak ik met jullie dan een kort informatief rondje door de winkel (oriëntatie), laat wat dingen zien en vertel een hoop. Omdat ik de man in de winkel ben kan ik natuurlijk nooit helpen met passen. Kortom wil je ook komen passen bel dan even voor een afspraak!

Bel en kom gezellig langs !

Vrijheidslaan 45
2321 JR Leiden
telefoon: 071-5219519

Of plan hier je afspraak online