De Bruidshoek op tv

 

 

Als de bruid van huis is...

In Als de bruid van huis is… wordt het aanstaande echtpaar drie weken voor hun trouwdatum van elkaar gescheiden. Zij gaat naar haar familie, terwijl hij met zijn vrienden aan de slag gaat met de invulling van de bruiloft. Er zijn geen beperkingen of eisen waar de dag aan moet voldoen; ‘ the groom to be’ heeft de vrije hand.

Mijn Laatste wens - Samen bruidsjurken passen

Iedere aflevering staat één persoon centraal die met opgeheven hoofd de laatste fase van zijn of haar leven ingaat. Allemaal proberen zij er nog iets van te maken, allemaal willen zij het leven vieren… nu het nog kan. Zo zien we indrukwekkende ontmoetingen tussen Rob en René, een 51-jarige ondernemer met twee studerende kinderen. Vorig jaar ging hij met maagklachten naar de huisarts en werd bij hem slokdarmkanker in een vergevorderd stadium ontdekt, waardoor René niet meer te genezen is. Dankbaar voor elke dag die hem nog is gegund, geniet hij met volle teugen van alles wat hij onderneemt. Maar bij alles wat hij doet is hij zich ervan bewust dat het de laatste keer kan zijn.

BRUIDSJURKEN PASSEN | Jiami #playfearless

Mijn naam is Jiami Jongejan! Ik maak video's over fashion, lifestyle en beauty. Regelmatig upload ik DIY's en how to's, tutorials, outfit looks en shoplogs.