Klokpoort 53 2312 CX Leiden

Filters

Merk

Model

Stijl

Stof

Halslijn

Trouwjurken & Bruidsjurken

van 150,- tot 1099,- euro.

Omdat veel trouwjurken eenmalig zijn hebben we lang niet alle 500 trouwjurken uit de winkel op de website staan. Je bent van harte welkom om de gehele collectie in de winkel te komen bekijken en te passen.
Alle trouwjurken in de winkel zijn NIEUWE trouwjurken.

GOEDKOPE BRUIDSJURKEN VAN BEKENDE ONTWERPERS UIT VOORRAAD.

Ieder jaar zorgen de bekende ontwerpers van topmerken voor een geheel nieuwe bruidsjurkencollectie. De trouwjurken van het seizoen hiervoor verdwijnen maar de leveranciers houden altijd voorraden van deze prachtige jurken over. Deze modellen kopen wij van de Bruidsoutlet in zodat wij jou goedkope trouwjurk kunnen bieden. Onze betaalbare bruidsjurken zijn te koop vanaf €299,- tot maximaal €999,-

Wanneer onze grote zus De Bruidshoek in Leiden weer het volgende seizoen ingaat moeten er trouwjurken plaatsmaken voor de nieuwe collectie. De jurken die plaats moeten maken worden onderdeel van de Bruidsoutlet.nl en worden toegevoegd aan onze betaalbare bruidsjurkencollectie.
Dit betekend in sommige gevallen wel kortingen van ruim 70% wat op zijn beurt weer betekend dat het voordeel op kan lopen tot ruim €2000,-.  Je hebt bij ons dus echt de mogelijkheid tot goedkoop trouwen.

BETAALBARE & GOEDKOPE BRUIDSJURKEN EN BRUIDSACCESSOIRES. 

Bij diverse leveranciers hebben we vele goedkope trouwjurken in alle maten ingekocht. Doordat we van bijna alle jurken maar één maat in de winkel hebben wisselt de collectie continue en kan je altijd een betaalbare trouwjurk kiezen uit een ruime collectie. Ook hebben wij een ruime schoenencollectie, prachtige bruidssluiers en uiteraard maken wij het plaatje helemaal compleet met speciaal geselecteerde bruidslingerie en andere accessoires.

Het unieke concept van de Bruidsoutlet houdt in dat een pasafspraak niet nodig is, je kunt gewoon bij ons binnen komen lopen en kan dan de goedkope trouwjurken van je keuze gaan passen. Wanneer je de trouwjurk van je dromen hebt gevonden dan neem je hem direct mee naar huis. Wanneer je nog wel iets wilt laten vermaken is dit mogelijk voor een kleine meerprijs.

KLEINE SELECTIE VAN ONZE HUIDIGE COLLECTIE.

Zoals hierboven al vermeld wisselt onze collectie voortdurend. op deze pagina vind je een kleine selectie van wat wij op dit moment in de Outlet verkopen. Wij proberen de site zo up-to-date mogelijk te houden maar voor een goed overzicht ben je altijd bij ons welkom om jouw droomjurk te vinden.