Justin Alexander, nu nog onbekend in Nederland.

Eigenlijk is het vreemd dat Justin Alexander trouwjurken niet bekend zijn op het vaste land van Europa. In Amerika en Engeland is het merk helemaal hot. Om daar verandering in te brengen is Justin Alexander, in samenwerking met de Bruidshoek, begonnen met een offensief en sinds het ontstaan van de Bruidsoutlet zijn deze prachtige bruidsjurken ook bij ons in het assortiment opgenomen.
Van hoog naar laag sorteren

4 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

4 artikel(en)

Justin Alexander, designerjurken voor scherpe prijzen.

Met Justin Alexander trouwjurken krijg je enorm veel “ value-for-money”. De meest luxe stoffen worden verwerkt en ook op de afwerking wordt niet bespaard. Het merk blinkt uit in design en pasvorm, als je een soortgelijke jurk zou kopen van een ander merk betaal je honderden euro’s meer.

Vooruit lopen op trends.

De trouwjurken van Justin Alexander lopen altijd een à twee jaar voor op de trends binnen de bruidsmode. De huidige trend van kanten jurken met andere halslijnen dan strapless is lang geleden al ingezet bij Justin Alexander. Zo zie je in de bruidsmode voor 2014 veel kant maar Tony heeft ons alweer de opvolger van de kanten trouwjurk laten zien. Spannend!

 

De Bruidshoek is Pilotstore voor Justin Alexander trouwjurken.

Als je als merk wilt doorbreken moeten de bruiden jouw jurken natuurlijk kunnen zien en passen. Daarom heeft de Bruidshoek een zeer grote collectie Justin Alexander trouwjurken in de winkel om te passen. Kom deze prachtige collectie maar eens bewonderen.