Betaalbare bohemian trouwjurken

Bij De Bruidshoek in Leiden ben je voor een Bohemian trouwjurk aan het juiste adres. Niet voor niets zijn wij al twee jaar op rij verkozen tot beste bruidsmodezaak van Nederland. Daar zijn we best wel trots op. Kom gerust langs in Leiden om je nieuwe trouwjurk te passen.

Ibiza trouwjurk voor een bijzondere bruiloft op het strand

Ben je helemaal weg van het strandleven en vier je jullie bruiloft ook in deze relaxte sfeer dan mag een strand trouwjurk natuurlijk niet ontbreken. Bij De Bruidshoek noemen we zo’n trouwjurk ook wel een Bohemian trouwjurk omdat ze een erg hippe, retro en zomerse look hebben. Net zoals op het strand van Ibiza. Bekijk op je gemak het assortiment op onze website. Kom je er niet uit of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 

Van hoog naar laag sorteren

1-15 of 20

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Van hoog naar laag sorteren

1-15 of 20

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Trouwjurk voor het op het strand vinden. 

De vintage sfeer van de trouwjurk in Ibiza stijl is helemaal van dit moment. Daarom beschikken we bij De Bruidshoek over een grote collectie mooie merken zoals bijvoorbeeld Rembo Styling. Een Spaans merk voor een Ibiza trouwjurk mag niet ontbreken daarom kun je bij ons ook kiezen voor het nieuwe label Cala van het Spaanse merk Villias. Beide merken maken ook mooie bijpassende accessoires die wij ook in de collectie hebben opgenomen. Kortom, de strand trouwjurk is helemaal hip en trending.