Klokpoort 53 2312 CX Leiden

Werkwijze

Goedkoop trouwen met de Bruidsoutlet

Het is algemeen bekend dat een bruiloft best in de papieren kan lopen, dus wanneer je goedkoop wilt trouwen zijn alle kortingen welkom. Bij ons in de Bruidsoutlet vind je goedkope trouwjurken en kostuums van A-merken met kortingen tot maar liefst 70%. Hierdoor wordt goedkoop trouwen echt mogelijk. Een mooie trouwjurk in de bruidsoutlet zal nooit duurder zijn dan €1199,-

 

Wij werken op afspraak* (*vanwege Corona)

Op dit moment moet je vanwege Corona eerst een afspraak maken om naar ons ruime assortiment prachtige trouwjurken en trouwkostuums te komen kijken. Om je zoektocht naar je droomjurk te vergemakkelijken word je door ons ontvangen en wegwijs gemaakt in onze Bruidsoutlet. Daarna kun je zelf door de verschillende rekken je droomjurk zoeken en uiteraard zijn wij als adviseuses aanwezig voor het nodige advies en om jou, met onze jarenlange ervaring, bij te staan tijdens de zoektocht naar jouw droomjurk.

Je kiest dus zelf jurken uit die je vervolgens mag gaan passen. Omdat een jurk valt of staat met de juiste lingerie krijg je van onze adviseuses gelijk goede lingerie aan voordat je aan het passen begint.

Wij adviseren om meteen als je bij ons langskomt iedereen mee te nemen die jij er graag bij wilt hebben voor als je jouw droomjurk vindt. De kans dat hij ertussen hangt is namelijk groot en wij kunnen helaas niets nabestellen, mede daardoor de goedkope prijzen.
Omdat al onze jurken eenmalig zijn kan je hem, mits hij niet moet worden vermaakt, direct mee naar huis nemen waardoor wij niet gebonden zijn aan levertijden wat weer betekent dat je snel in jouw trouwjurk of trouwkostuum kan trouwen.

Wanneer gewenst kunnen we jouw jurk op maat laten maken in ons atelier, wij rekenen hiervoor vermaakkosten. Na het vermaken kom je de jurk ophalen en neem je hem mee naar huis. Voor het bewaren van je trouwjurk of kostuum krijg je van ons een mooie donkere hoes zodat niemand hem zal zien die dat niet mag.

Omdat we geen opslagruimte hebben in de Bruidsoutlet kunnen wij jouw jurk of kostuum niet bewaren tot de trouwdag. Daardoor hebben wij minder kosten en jij een goedkope trouwjurk of trouwpak. Zo maken wij goedkoop trouwen mogelijk.

Kom snel langs, laat je goed adviseren en bespaar een hoop geld met je trouwjurk of trouwpak van de Bruidsoutlet.

Het Bruidsoutlet-team